Jeroen van Duijvenbode: "Werken is topsport."

"Hoe kunnen we daar duurzaam mee omgaan?"

Werken is topsport.

In ons vak wint de aandacht voor fitheid van werknemers en organisaties snel terrein. Maar wat bedoelen we met fit for purpose? Waarom is het zo belangrijk? En wiens...

Lees de blog

Share: 

Company Cars still very popular in Belgium

Who do employers use them for remuneration?

Company Car is still popular in Belgium

We're giving you insight into the market practices of company cars, insured benefit, young graduates, top executives and specific sectors.

View our reports library

Share: 

Persbericht: Auto van de zaak steeds populairder in België

Het aantal zakenauto’s in België is in 2014 met 13 procent gegroeid ten opzichte van 2010. Het afgelopen jaar was er sprake van een groei van 3,6 procent. In 2014 stonden 650.000 bedrijfswagens geregistreerd, zo blijkt uit onderzoek van Hay Group onder 22.000 bedrijven wereldwijd, waarvan 500 in België. Opvallend daarbij is dat 50 procent van de junior professionals in België recht heeft op een auto van de zaak, terwijl dat percentage in de ons omringende landen tussen de 0 en 16 procent ligt.

Share: 

Loonkloof België een van de kleinste van Europa

In België is de loonkloof 2,8. Het betreft het verschil tussen het loon van een gemiddelde werknemer en een hoger kaderlid. Zo verdient een afdelingshoofd in België gemiddeld 2,8 maal zoveel als een dossierbehandelaar. Deze loonkloof is ongewijzigd sinds de crisis van 2008.

Lees verder

Share: 

Have you heard?


HayGroup

Join us in our upcoming webinar & learn how to deliver true business impact through your employee survey https://t.co/c1BK2oKBXK

HayGroup

Executive Pay & Performance: Examining the Impact of Growing Scrutiny https://t.co/EAgTeOENcj

HayGroup

No news is good news for the #Reward Manager. New Hay Group blog out now: https://t.co/exoLLStsQV

Hay Group is a global management consulting firm that works with leaders to transform strategy into reality. We develop talent, organize people to be more effective and motivate them to perform at their best.

Questions or comments?
Submit an inquiry and we'll get right back to you. Or visit our contact information page.